Monday, April 4, 2011

Malaysia Hari Ini (MHI)

Sebelum pape, aku nak ucapkan thanks kepada penerbit Malaysia Hari Ini(MHI) iaitu Abg Nazrul coz sggup mencari siapa yang nnyi lagu Gelap di internet..kata dia, dia terdengar kat radio dan terus mencari siapa empunya lagu di internet..



Actually time ni aku ngah mengantuk sangat(dan lihatlah mataku yang agak rabak). Tak cukup tidur, penangan melepak dengan budak-budak Grey Sky Morning sampai pukul 4 5 pagi. Tapi takpe, dah lama tak jumpa dey all, rindu rindu rindu. We all sampai Kuala Lumpur around pukul 2 pagi camtu.

Tak nak cakap banyak, so just enjoy the video. Tapi sayangnya video ni tak ada sesi interview Statik dengan Wardina dan Nurul Syuhada.....alaaaa.......

1 comment: