Saturday, April 16, 2011

Sekadar Hiburan Semasa

Untuk posting kali ni , aku nak share lagu terbaru yang aku record untuk projek solo Bagak aku, aku rase lagu ni paling cepat kot aku dpt ilham & terus record. Ambil masa dalam sejam lebih nak setelkan semua.

Sedikit kelainan aku cuba buat untuk lagu aku kali ni, sentuhan yang lebih santai, so dalam masa yang sama aku cube kreatifkan lagi seni muzik aku, dan improve sedikit sebanyak. So terimalah 'Sekadar Hiburan Semasa' dari Bagak..jeng jeng....



Untuk you guys yang still lum tau and follow projek solo Bagak, jom layari fanpage Bagak kat www.facebook.com/projekbagak jangan lupe like! kat situ ade lagu-lagu lain dari bagak dalam ruangan info. cheers!

Monday, April 4, 2011

Malaysia Hari Ini (MHI)

Sebelum pape, aku nak ucapkan thanks kepada penerbit Malaysia Hari Ini(MHI) iaitu Abg Nazrul coz sggup mencari siapa yang nnyi lagu Gelap di internet..kata dia, dia terdengar kat radio dan terus mencari siapa empunya lagu di internet..



Actually time ni aku ngah mengantuk sangat(dan lihatlah mataku yang agak rabak). Tak cukup tidur, penangan melepak dengan budak-budak Grey Sky Morning sampai pukul 4 5 pagi. Tapi takpe, dah lama tak jumpa dey all, rindu rindu rindu. We all sampai Kuala Lumpur around pukul 2 pagi camtu.

Tak nak cakap banyak, so just enjoy the video. Tapi sayangnya video ni tak ada sesi interview Statik dengan Wardina dan Nurul Syuhada.....alaaaa.......