Wednesday, May 5, 2010

Oh Nur Hannah

Nur Hannah..

Oh, nama seindah wajah awak, pasti awak akan buat saya ketawa riang sepanjang masa. Tak sabar saya menunggu kehadiran awak.

Awak jangan nakal-nakal, awak jangan lukakan hati saya. Kerana saya sangat menyayangi awak seperti saya menyayangi diri saya sendiri. Saya janji pada awak, walau apa pun, awak tetap di dalam hati saya.

Saya akan tunggu awak,
Nur Hannah binti Haziq Aliff

:P

7 comments:

  1. OMG ! Haziq....u follow blog I????!!...super duper heppi sesangat. Huge fan of yours and your band.....i really like your band! Statik! Wonder u recognized I ke tak??? I used to comment your ms page. But now da kurang...BTW thanks a lot sebab sudi jadi follower I....ada account FB for Statik tak?? Go Haziq and Statik...

    p/s : I used Nikmat sementara as my caller ringtone k!

    ReplyDelete
  2. heh.tu name anak ke?? hiks..~
    im searching for acc statik kt fb t0o... ;DD
    statik best..!!~ ;DD

    ReplyDelete
  3. hamboi ,dah ade nama anak dah .awalnye dah pilih :P takpe takpe .untuk masa depan kan ?hehe*

    btw ,I know u jumpe belog I camne .u search for haziq statik and found my entry yang mael nyanyi laguu nikmat sementara ryte ?nyehnyehnyeh*

    and FYI ,I love matahari honey so-oooooo much .yang tuhh yang paling menawan hati (:

    lastly ,THANXX FOLLOW BRO [:

    ReplyDelete
  4. hahahahahaha!jap2...hahahahahaha!standby jd bahan!hahaha!

    ReplyDelete
  5. yatre : i guess u dh jumpe i kat fb..hahaha..thnx by da way for following my blog..n thanks for ur support orait.

    fadicism : myspace statik www.myspace.com/statiksound. kalau fb,just search statik,ade kat situ..

    kaka : biar rancang awal2,senang..huhu..lagu 2 dh lame dh,since form 4 dulu cipta..hahaah..xsgka smpai skrg still ade org minat lagu 2..thnx :)

    lah : ko mmg cam tapak kaki gajah...

    ReplyDelete
  6. Inspired bro baca entri ni. Cuma aku punya dah tak lama sangat dah ni=)

    ReplyDelete
  7. wahh ni namenye berfikiran jauh.. :)

    nway,moga nur hannah akan jd (bakal)anak yg solehah!

    ReplyDelete