Sunday, March 28, 2010

Ais Krim Malaya


Salam..

Hari ini bosan. Bosan nye bosan, tolong abang aku wat majlis untuk budak-budak tuisyen dia, pastu aku pun godeh-godeh dapur. Jumpa lak satu plastik ni yang dalamnya juga ada plastik. So aku pun belek-belek, rupanya plastik berbentuk panjang. Ni cam plastik diorang buat ais krim malaysia ni. Sebab dah bosan sangat, aku pun dengan tak plan pape, gi bancuh milo satu cawan besar, start buat. 5 batang dapat buat untuk satu cawan besar milo. Ni kalau buat niaga kat tingkap rumah ni best gak ni :P



Sekian..

1 comment: