Monday, January 25, 2010

Bila Aku Terpikir

Pernah tak korang terpikir :

1. Camne korang bernafas secara automatik?

Haaa..kebiasaannya secara automatiknya bile korang start pkir, korang nafas mesti jadi manual..Then lama2 korang lupa, and secara automatiknya skali lagi korang bernafas cara auto balik.


2. Camne korang boleh tido?

Cuba korang pkirkan time korang ngah nak tido,camneeee korang leh tertido..Apa yang watkan korang leh tetiba x sedar,n rasa kejap je korang bangun,pdhal korang tdo sampai 5 6 jam..Bila korang ngah dah nak lelap,ngah dh mule mamai,pkirkan ape yang akan terjadi pasni..

Itu lah masalah bila aku ngah nak tido,jadi x tdo aku di watnye!!

Sekian :)

4 comments:

  1. .. kau kene fix waktu tidur kau. mcm org normal. jalani kehidupan yg normal*

    :angeldream:

    ReplyDelete
  2. Ye, saya nk sokong angeldream.

    sukeeee sgt pikir bende tu sblm tido.
    Buat penat kepale otak.
    pokpekpokpekpokpek.

    ReplyDelete
  3. Bagak, you punya situation macam I skrg. I pon keep thinking yang num 2 tu. Takut. And I rase mcm dalam mimpi je life ni :(

    ReplyDelete