Tuesday, November 3, 2009

A Miracle


Dalam masa yang amat desperate lagi keciwa dan terkilan,semalam aku lepak ngn kawan aku kat luar umah dia untuk mereleasekan tensen dalam otak..So there we were,two best buddies since skolah lagi,lepak2 kat luar ngn cuaca agak2 sejuk,ngn asap kelabu berkepul2 di udara..

Tengah2 aku rancak berbual ni,then ade sumthin yang menarik perhatian ujung mate aku,sumthing sparkling...So aku pn terus tgk ke langit..Agak stunned gak tetibe,coz it was a shooting star (or so-called meteor)..Serius sgt chantek..terpinga..n kagum..so cepat2 aku wat wish...then aku cepat2 ckp ngn mmbe aku,"Dok,shooting star dok!!"..dia pn,"Mane2?" then it's gone..dia x sempat nk tgk..siap marah aku lagi psl lembab nk bgtau dia..hampeh je..

But pape pn,yg penting,it was a miracle..1st time tgk,so beautiful ngan sparkling2,laju je dia bergerak...n i made a wish(rahsia owh)...n after that,aku rase better sket..

Bertapa besarnya dunia ni,banyak lagi bende yang kite lum selongkar rahsia alam ciptaan Tuhan...

2 comments:

  1. nak tau..nak tau..
    tgk shooting star sorng2

    ReplyDelete
  2. Jap, jap!
    Pasti ke shooting star?

    Bkn cm khayal khayalan org amik ganja,
    nampak bintang jatuh ke bumi? >.<
    heh.

    8-> mestiii chantikk...

    ReplyDelete