Tuesday, July 14, 2009

Miss 'em all..

aku rindu kawan2 aku..mase b'lalu,slowly changing apa yang ade kat sekitar aku..some of 'em yg ku missing :

*perhatian,ni bukan ranking2 ke ape2 ke,aku wat nombor xde sebab atau pilih kasih,aku tulis ikut random je*


1. Daus "angeldream"
dok,rindu nk pusing2 ngn ko ngn kancil perang aku..hahaha..tp ape leh wat,kancil aku magoo dh kebas,ko lak dh nk jd laki org,bile lagi mau lepak?pape pn,it's been pleasure being ur fren,n akan aku sematkn memori2 kte bersama time ko tdo kat umah aku..ayoooo..bwahahahaahahah...

2. Sue
adik,rindu adik abg..sori lately abg bz sket..x byk mase utk adik..rindu nk gayut smpai tlinge panas..nnti kalu ade mase,abg call orait2..mmuaahh..syg adik abg..

3. Brothers & Sisters of SMK Skudai
geng2 kat skolah dulu..ramai aku nk listkn,tp better aku xyah list,kang ade yg trase lak aku t'lupe nk tulis name dia..time skool mmg the best la..wish dpt lalu balik time2 skolah dulu ngn korg sume..


4. Dilakochan
leh kate tiap2 ari ym pn kte ttp rindu awak..jom gi F.O.S n gi highway..huhuhu..

6. Cikgu Razmie
rindu nk lepak ngn cikgu kat studio..mane sijil mural sy wat??

7. Wali
dh xdpt la aku nk mrase kek secret recipe free dr ko..kalu dulu2,tiap kali ko balik keje,ko singgah umah aku bg aku kek satu..bile mau balik jb daaa?

8. Cosmopolitan Clans
serius rindu zmn2 time korg ade..all the best la wat u guys sume after diz..

9. SKS Skudai's Familia
maybe ade yg aku dh x ingat,tp aku ttp ingat those moments ngn korg..xspecially Izzudin,Shamal n Kuang,best buddies dulu..harmoni kte,ade india,cina n melayu..hahaha..

10. Wan "Otai"
kimak nye budak hijrah ke KL x reti2 nk balik JB dh..dok,bile mau balik JB?kat taman U byk dvd baru masuk..hahaha..

11. Al - Aisyah
1st time aku kenal ko,mmg aku tau ko ni jnis pmpuan yg agak gile sket..mmg terhibur la bile ko around2 me..miss prangai gile ko..but yela kn,masing2 skrg ade haluan masing2..so all the best 4 ur future..kissy fish sket..huhu..

12. All of 'em
yg mayb aku x t'daya n mayb t'lupe nk sebut 2,just incase u guys rase u guys kwn2 aku,yup,i miss u guys..thnx for all the moments ya..rajin2 la jenguk aku ni haa.. :)

Salam...

5 comments:

  1. Miss u too.

    Hmm tiap ari pun linduu meh :'(

    Jum lah g highwayy jum ;)

    ReplyDelete
  2. uh .. uhhhhh .... uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    titew cedey ni wak.

    :angeldream:

    ReplyDelete
  3. dok serious aq rindu ko (tak memasal)
    wahahaha!

    ReplyDelete
  4. abg, haha. bukan telinga panas, taik telinga dah meleleh dah, sampai cair dibuatnya. sayang abang jugak. muah muah muahhhhhh!

    ReplyDelete
  5. I miss u too,tiap kali lek jb misti tade chance nk jumpa kau.bukan lupa..tp ye la,kau pun bz ngn band kau skrg.pape pun...kau la kwn yg bnyk tolong aku susa sng.(tp bnyak nya time susa la :P)hihi.

    p/s: lame kitax ym kan? :( kissy fish kau mmg miang!!(aku kan garang)

    ReplyDelete