Tuesday, March 24, 2009

A bit of myself..

Ok2,1st of all,aku nk bgtau dulu,result spm aku dulu utk BM,xde la bgus,so aku xla pndai nk mengarang atau b'cherita. so kalau cam x best ke atau ade salah gune ayat ke,mntak ampun byk2 la k..

so,1st thing dlm otak aku skrg ni,aku nk cite psl diri aku..aku lahir kat kul 9pg,kat Hospital Sultanah Aminah JB..yup,aku johorian,tp famili aku bukan johorian..ok2,leave that 4 a while..umo aku tahun ni nk masuk 22,aku lahir tahun 87,pada 15hb Jun..stengah tahun,stengah bulan..x susah pn nk hafal b'day aku..so senang korg nk bli hadiah utk aku k.. :P aku b'bintang Gemini,org kate,org2 Gemini ni org yg cool,s'org yg leh jd org tgh,open minded..so,aku rase,aku cmtu la gak kot..ntah..kot..ntah..kot..ntah..tp aku tau,ramai suke kwn ngn aku..bwahahaha...(gelak konfiden)

ok2,life aku..aku d'besarkan ngn hidup yg sederhana..nk kate susah,xde la susah,nk kate senang,xde la senang..so leh gak la jage diri..so makcik2 kat luar sane,saya sgt molek utk d'jdkn menantu..koff koff..em,aku suke music,n skrg ni aku ade band name Statik..aku juga suke masak..kalu kat umah,tgh2 malam bute kalu dgr ade bunyi2 kat dapo,itu la aku..mayb psl mak aku latih aku dr kecik memasak..mak aku ckp,time aku umo dlm 2 tahun cmtu,aku suke amekkn brg2 masak dia utk dia..comel kn?

ok2,kekurangan aku..tlinge belah kiri aku dh x function,dulu aku kene beguk,kuman dia mrebak ke tlinge aku. so aku hanye b'gntung pd tlinge kanan aku je utk m'dgr..kalu aku tnye byk kali,hrp byk b'saba la k..coz agak susah utk truskn idup ngn hanya b'gantung pd satu tlinge..sedih bukan?lagi2..aku cpat sgt b'alah dlm keadaan ape pn..aku jnis malas nk kusut2..tp kdg2 mkn dlm gak..tp aku suke makan.. :P

ok2,aku dh b'punya, alhamdulillah,dia yang t'baik..hubungan kami dh 4 tahun lebih dh,after amcam2 bnde yg b'laku,tp still leh b'tahan lagi..well,aku xnk cte pjg2,nnti korg ckp aku nk nunjuk2,nk eksyen2..tp aku mmg bgga pn aku dpt dia..my Sharifah Nur Nadhira..i lap u honeeeyyy...

ok2,impian aku..aku just nk life yg sempurna,which is ada hepi,ade duka,yin & yang..so stabil..kalu hepi memanjang,bosan gak..xde prob..tp ade prob lak,wat sakit pale je..tp hey,this is life..n i love being myself..Salam.. :)

1 comment:

  1. Tuh dia ayat budak 'skema' da kuar.

    alah result bm xbagus xpe.
    Janji pandai tulis 'diary'

    hahaha. ;p

    Dearr diary......

    ReplyDelete